Een “koppeling” is een ander woord voor “link”. Bij “Koppelingen” kan je dus links toevoegen. Deze links kan je dan via een widget op je site plaatsen, in de sidebar bijvoorbeeld. Zelf maak ik hier geen gebruik van, maar als je sponsors of iets dergelijks hebt, is het erg handig. De links kan je ook in categorieën indelen. Zo kan je bijvoorbeeld een categorie “WordPress” maken met daaronder links die daar mee te maken hebben.


Pagina’s zijn bijna hetzelfde als berichten. De enige verschillen zijn dat je pagina’s niet kan verdelen in categorieën, maar onderverdelen kan in sub-pagina’s en dat je een aparte layout per pagina uit kan kiezen.  Voordat je een sub-pagina van een pagina kan maken, moet er eerst een “moeder-pagina” geselecteerd worden in het rechter veld naast de editor. Wanneer een moeder-pagina een sub-pagina toegewezen krijgt, verschijnen deze sub-pagina’s als een menu onder de moeder-pagina. Kijk maar bij “Admin Dashboard” op deze site. Je ziet dan een rij sub-pagina’s naar beneden komen, waaronder deze pagina.


Een pagina kan ook een andere layout krijgen dan de rest van de pagina’s. Dar wordt geregeld door  zogeheten “sjablonen”. Bij dit thema kan ik er bijvoorbeeld voor kiezen dat er geen sidebar op een pagina komt te staan. Maar let op; niet alle themes hebben standaard een sjabloon in zich.


Het laatste verschil is dat je pagina’s kan rangschikken. Als je een pagina het nummer “0” geeft, dan komt die voor een pagina met het nummer “1” te staan. Als er pagina’s met hetzelfde nummer zijn, dan worden die op alfabetische volgorde gerangschikt.


Als je wilt weten wat alle icoontjes betekenen die bovenaan de editor staan, ze staan hier uitgelegd (de icoontjes bij “Berichten”  zijn hetzelfde als bij “Pagina’s”).