E-mail instellen

In dit document zal uitgelegd worden hoe u de e-mail kunt instellen nadat de migratie van uw hostingpakket is voltooid.

De volgende methodes omschrijven hoe deze ingesteld kan worden in macOS Mail en Windows Mail.

Deze gegevens in de handleiding dienen aangepast te worden naar uw e-mailgegevens:

- E-mailadres, Gebruikersnaam en Accountnaam (info@uwdomeinnaam.nl)

- Wachtwoord

- Naam (Uw naam/bedrijfsnaam)

Deze gegevens in de handleiding dienen hetzelfde ingevuld te worden zoals aangegeven in de afbeeldingen:

- Server inkomende e-mail (mx1.evenhosten.nl)

- Server uitgaande e-mail (mx1.evenhosten.nl)

- Accounttype (IMAP)

macOS Mail in 5 stappen:

- Open het programma Mail

- Selecteer Voeg account toe... in de balk bovenin.

- Selecteer Andere Mail-account... en Ga door.

- Vul hier de naam in waarmee u de e-mails wilt verzenden, uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord en druk vervolgens op Log in

Het wachtwoord is onveranderd gebleven tijdens de migratie van uw hostingpakket.

Mocht u het wachtwoord zijn vergeten, kunt u een ticket bij ons indienen via de knop Ticket indienen in de rechterbovenhoek van deze webpagina. Let op: vul bij de ticket niet het e-mailadres in dat u probeert in te stellen, hier kunt u immers niet op inloggen om een reactie te ontvangen.

- Vul de volgende gegevens in zodat uw e-mailadres verbinding maakt met onze server. (Let niet op de rode tekst!)

Uw e-mailadres is nu ingesteld! Het kan overigens even duren voordat de postvakken gevuld worden tijdens de synchronisatie met onze server.

Windows Mail in 5 stappen:

- Open het programma Mail

- Selecteer Account toevoegen

- Selecteer Geavanceerde configuratie

- Selecteer Internet-e-mail

- Vul de volgende gegevens in zodat uw e-mailadres verbinding maakt met onze server en druk vervolgens op Aanmelden. De vinkjes onderin dienen aangevinkt te blijven.

Het wachtwoord is onveranderd gebleven tijdens de migratie van uw hostingpakket.

Mocht u het wachtwoord zijn vergeten, kunt u een ticket bij ons indienen via de knop Ticket indienen in de rechterbovenhoek van deze webpagina. Let op: vul bij de ticket niet het e-mailadres in dat u probeert in te stellen, hier kunt u immers niet op inloggen om een reactie te ontvangen.

Uw e-mailadres is nu ingesteld! Het kan overigens even duren voordat de postvakken gevuld worden tijdens de synchronisatie met onze server.